Steun ons en help Nederland vooruit

Jan van der Heeden

Wethouder

Ik woon nu 9 jaar in Hattem en ik heb veel aan Hattem te danken.

Ik heb een grote belangstelling voor kerkelijk leven, milieu en landschap, cultuur en sport.

Het is een voorrecht om in zo’n prachtige gemeente als Hattem te mogen wonen.

Na mijn studie algemene economie en bedrijfskunde gevolgd door diverse leidinggevende functies in de projectontwikkeling heb ik nu al jarenlang een bedrijfje dat zich toelegt op projectmanagement van gebiedsontwikkeling en management van duurzaam wonen met service en zorg.

Ik kom uit een hardwerkend boerengezin en heb van jongs af aan geleerd om aan te pakken en zorgvuldig met geld om te gaan.

Dat deed je voor jezelf maar wanneer het om overheidsgeld gaat, geld van ons allemaal, dan ben je daar nog veel zorgvuldiger in.

Ik ben in Hattem politiek actief geworden omdat ik vind dat door de huidige coalitiepartijen zeer onverantwoord met overheidsgeld wordt omgegaan. Denk aan het zwembad en het bedrijventerrein H2O.

Ook meen ik dat je al naar gelang je talenten en mogelijkheden behoort bij te dragen aan welvaart en welzijn van de gemeenschap waarvan je deel uitmaakt.

Nu ik het met mijn bedrijfje wat rustiger aan kan doen ga ik dat voor Hattem waarmaken.

Ik ben nog niet zo lang lid van D66 maar voel me er nu al uitstekend thuis.

Wat mij zo aanspreekt in de club is het respect voor ieders vrijheid om zijn of haar eigen identiteit te beleven en zich te ontwikkelen.

Je hebt daarbij een sterke overheid nodig om de grenzen te bewaken en om mensen en instellingen te ondersteunen die dat zelf niet kunnen.

Dat is de kern van onze sociaalliberale boodschap.

En die boodschap wil ik uitdragen en in praktijk brengen.

Meer van Jan van der Heeden