Steun ons en help Nederland vooruit

1. Erwin Kwakkel

Lijsttrekker

38 jaar

Zwolle

Mijn naam is Erwin Kwakkel en ik ben getogen in Hattem. De Kwakkels hebben al een lange geschiedenis in Hattem. Veel oudere Hattemers zullen mijn grootouders nog wel kennen van de kruidenierszaak aan de Hendrikjesweg. De verre voorloper van de huidige Albert Heijn. Ook mijn vader, Theo Kwakkel, is opgegroeid in Hattem. Mijn moeder is van oorsprong geen Hattemse maar zij is hier wel opgegroeid. Mijn opa woont hier al jaren en is toentertijd naar Hattem gekomen vanwege zijn werk voor het gasbedrijf. Hij woonde en werkte aan de Allee waar het gasbedrijf gevestigd was.

Ik ben zelf ook opgegroeid in Hattem. Ik heb de basisschool gevolgd aan de Vlonder en een deel van mijn middelbare school gevolgd aan de Buys Ballot / Noordgouw. Toen ik 18 werd ben ik uit Hattem vertrokken in verband met mijn militaire dienst. Ik was hier nog wel in het weekend maar doordeweeks leefde ik op de kazerne. In deze periode ben ik 3 keer op missie geweest in Afghanistan.

Mijn liefde voor Hattem is dan ook groot en ik ben dankbaar dat ik mij mag inzetten voor deze mooie stad. D66 wil dat samen doen met de inwoners, iets wat de afgelopen jaren te weinig is gebeurd.