Steun ons en help Nederland vooruit

9. Lisette Kwakkel

Kandidaat Raadslid

Ik ben geboren en getogen in Hattem. Hoewel ik nog jong ben, heb ik in mijn leven al veel meegemaakt. Op de leeftijd van twaalf jaar verloor ik mijn vader en drie jaar later werd ik tienermoeder van Damiën. Dit heeft mij sterker, volwassener en wijzer gemaakt.

In mijn privéleven heb ik te maken gehad met verschillende vormen van jeugdzorg. Hierdoor weet ik wat fijn werkt, maar juist ook wat er beter zou kunnen. Mijn persoonlijke ervaringen wil ik graag gaan gebruiken om ervoor te zorgen dat de kinderen en jongeren in Hattem de zorg krijgen die ze verdienen en zo hard nodig hebben. In het dagelijks leven fulltime student, volg ik de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening in Zwolle. Ook hier doet ik veel ervaring op als het op jeugdzorg gaat.

D66 heeft zich ook de afgelopen vier jaar ingezet op het gebied van het sociale domein en jeugd, het zijn echter dossiers die continue de aandacht verdienen. Dit kan niet alleen vanuit dossiers, maar ook persoonlijke ervaring is hierin belangrijk.