Steun ons en help Nederland vooruit

4. Martin Slot

Kandidaat Raadslid

De eerste keer dat we in Hattem waren liep er een olifant in de wei langs de Apeldoornse weg. Ik was net aangenomen als commandant van de brandweer in Hattem, Heerde, Oldebroek en Elburg en de burgemeesters wilden dat ik het gebied kwam wonen. Na één keer rondrijden, de olifant en het stadscentrum te hebben gezien hadden we onze keus gemaakt, we gingen in Hattem wonen.

Nu, zes jaar later, zitten onze drie kinderen op de Sint Andreas school en kennen we de fietsroute naar het zwembad, de gymzalen en de hockeyvelden uitstekend en is het tijd om ook mijn steentje bij te dragen aan de toekomst van Hattem.

Sinds 2015 werk ik bij Berenschot, een organisatie adviesbureau. Ik adviseer gemeenten, veiligheidsregio’s en andere publieke organisaties op het gebied van, crisismanagement, openbaar bestuur en organisatie inrichting.

Naast gezin en werk ben ik graag buiten in de natuur, aan het sporten of lezen. Als raadslid van D66 wil ik me graag inzetten voor een zelfstandig, veilig en financieel gezond Hattem! In mijn ogen de basis voor Goed wonen en Prachtig leven in Hattem.