Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 7 december 2017

Onze lijst voor de GR2018 : Erik Kort Lijsttrekker

De leden van D66 hebben Erik Kort gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Ook de rest van de lijst is bekend. Een mooie mix van jong en oud, maar ook een mix van politieke ervaring en nieuwe mensen. 4 jaar geleden beloofden wij onder andere de bestuurlijke zelfstandigheid van Hattem en financiële degelijkheid. D66 kreeg het voor elkaar! Met deze groep mensen gaan wij de komende maanden een mooie campagne neerzetten om ook na maart 2018 dienstbaar te kunnen blijven.

Dit zijn de mensen die het voor ons gaan doen:

1. Erik Kort

2. Erwin Kwakkel

3. Dick Vergunst

4. Martin Slot

5. Arlette Beerling

6. Martin Veenstra

7. Joris Stroobach

8. Bertus van ’t Holt

9. Koen Castelein

10. Lisette Kwakkel

11. Jan Evert Drenth