Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 18 november 2016

Contact met D66 Hattem

D66 Hattem is een lokale partij. Van Hattemers en voor Hattemers. Wij komen dan ook graag in contact met onze inwoners. Het maakt niet uit of u D66 stemt of niet. Ook wanneer u teleurgesteld bent geraakt in de politiek komen wij graag met u in contact. Wij willen politiek voeren voor alle Hattemers en geven graag tekst en uitleg over hoe wij in de Hattemse politiek staan.

Met enige regelmaat houdt D66 Hattem openbare bijeenkomsten over diverse actuele onderwerpen. Deze bijeenkomsten worden aangekondigd in de Dijkpoorter. Veel van onze bezoekers vinden deze bijeenkomsten verhelderend. Wanneer u liever persoonlijk contact heeft met uw volksvertegenwoordiger dan kan dit natuurlijk ook. Stuur gerust een mail naar ons raadslid Erwin Kwakkel (erwinkwakkel@yahoo.com) en hij zal er voor zorgen dat uw reactie bij de juiste persoon terechtkomt. U zult altijd een reactie krijgen.

Wij zijn een lokale partij en wij komen tot standpunten met het Hattemse belang in onze achterhoofd. Wij zijn wel verbonden aan de landelijke partij. U kunt is dan ook aanspreken op de politiek van D66 in de beide Kamers.