Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 8 april 2014

D66 werkt met CDA en VVD aan coalitie Hattem

D66 werkt met CDA en VVD aan coalitie Hattem

Na de succesvolle verkiezingen van 19 maart 2014 is het CDA gestart met verkennende gesprekken met alle partijen. Afgelopen zaterdag heeft het CDA bekend gemaakt graag met D66 en VVD te willen werken aan een nieuwe coalitie. Wij hebben natuurlijk deze handschoen opgepakt.

Onder procesbegeleiding van de Arco Hofland, burgemeester van Rijssen-Holten zullen wij de komende tijd werken aan een mooi coalitieakkoord voor Hattem. Het doel is om 12 mei dit coalitieakkoord te presenteren.

Natuurlijk nemen wij onze verkiezingsthema’s rondom gemeentelijke samenwerking en financi├źn mee naar de gesprekstafel. Wij gaan er vanuit dat we met het akkoord ook snel duidelijkheid zullen kunnen geven over de toekomst van de hoofdpijndossiers in Hattem, zoals het zwembad en het bedrijventerrein H2O.

Wilt u geïnformeerd blijven over D66 Hattem, meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief: http://bit.ly/d66hattem

Het is tijd voor een frisse wind en nieuwe koers!