Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 22 maart 2014

Agenda week 13

Beste democraten,

Na een lange en intensieve campagne hebben we een prachtig resultaat mogen bereiken tijdens de verkiezingen. Deze week gaan we weer over op de orde van de dag en via deze website willen wij u op de hoogte houden van de Hattemer politiek.

Deze week zijn er twee bijzondere raadsvergaderingen. Woensdag 26 maart zal de laatste vergadering zijn van de oude gemeenteraad. Tijdens deze raadsvergadering zal er afscheid worden genomen van alle scheidende raadsleden, waaronder D66’er Herman Haverkort. De dag erna, op donderdag 27 maart, vindt meteen de volgende raadsvergadering plaats. Tijdens deze vergadering zullen Jan van der Heeden, Erwin Kwakkel en Erik Kort worden ge├»nstalleerd als raadslid namens D66. Beide vergaderingen zijn openbaar en u bent allen van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Erwin Kwakkel