Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 1 januari 2014

D66 Hattem kiest lijsttrekker en kandidaten

Jan van der Heeden is door de Hattemse leden van D66 gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014. Hij is de beoogd fractievoorzitter voor de raad in de nieuwe bezetting. Jan heeft veel ervaring in vraagstukken van ruimtelijke ordening, volkshuisvesting, economische zaken en financiën. Dit zijn alle beleidsterreinen die van groot belang zijn voor de gemeente Hattem. D66 Hattem wil in de komende raadsperiode degelijk financieel beheer tot speerpunt maken, aangezien de financiële situatie in de gemeente tijdens de huidige raadsperiode drastisch is verslechterd. D66 wil tevens dat Hattem bestuurlijk onafhankelijk blijft en wijst daarmee de voorgenomen H2O fusie af.

Op plaats twee van de lijst is Erwin Kwakkel gekozen. Hij vertegenwoordigt daarmee de jongere leden van D66. De volledige lijst ziet er als volgt uit:
1. Jan van der Heeden
2. Erwin Kwakkel
3. Erik Kort
4. Martin Veenstra
5. Herman Haverkort
6. Jan Evert Drenth
7. Bertus van ’t Holt